capricorn

sebagai carpicon gue pengen bahas beberapa hal yang gue anggep bener dari akun twitter @capricorn_ht

1. In awkward situations, we all #Capricorn pretend to text.

Reason : yes, bener banget, pas gue lagi momen awkward pasti gue bakal pura-pura sms, atau bahkan pura-pura nelfon, hahahaha

2. A #Capricorn will always work at their own pace and deliver the best they can.

Reason : lagi-lagi bener, ketika gue kerjain sesuatu yang emang gue fokus, gue bakal mikirin masalah kualitas, bukan masalah kuantitas dan yang penting kejual

3, As a #Capricorn, You will tend to reward yourself for achieving success with luxuries, liking the finer things of life you spare no expense.

Reason : gue emang tipikal orang yang suka memberikan hadiah untuk diri gue sendiri abis gue mencapai sesuatu, ini bukan berarti tanda gue udah ga akan berkarya lagi, tapi ini adalah pacuan buat gue untuk berkarya lagi dan bisa menghadiahi diri gue sendiri lagi

4. Unless #Capricorn change themselves how they are, they will always have what they have always got.

Reason :  gue ga akan pernah berubah kalo bukan gue yang mau, entah itu orang tua gue, keluarga gue, pacar gue atau siapapun….. gue ya gue

5. A #Capricorn is the real deal when it comes to commitment.

Reason : when its come to commitment, you wouldnt hear a ” i give up” from me

6. #Capricorn dislike being told what to do, when they already know what to do with their own better way.

Reason : like i told you earlier, i have my own way, and its the best for me

7. #Capricorn prefer to lose the argument, not the person

Reason : mengalah bukan berarti kalah broh

8. #Capricorn‘s are tireless workers and take pride in the work we put into things that mean a lot to us.

Reason : kembali lagi, ketika dihadapkan dengan komitmen, gue adalah yang terbaik

9. #Capricorn change, and often they become the person they said they would never be.

Reason : gue berubah, pasti berubah, tapi gue berubah berdasarkan lingkungan, dan gue mengalir, tanpa arah, so just wait for it 😀

10. #Capricorn meet thousands of people and none of them really touch them. And then they meet one person, and their life is changed forever.

Reason : my love is like thor’s mljoir, it only can be moved by the choosen one

11. #Capricorn love it when someone remembers small detail about them.

Reason : every single details is important

12. As a #Capricorn you have a tendency to believe that your way is always the best.

Reason : because im capricorn, and IM AWESOME!

13. When #Capricorn are ignoring a phone call, the phone seems to ring longer than usual…

Reason : gue adalah orang yang nyimpen cuma nomer orang penting, jadi pasti gue langsung angkat, kalo enggak ya berarti gue gamau ngomong sama lo….. atau gue tidur

14. Sometimes #Capricorn just apologize. It’s a whole lot easier than arguing with the ones they love.

Reason : memaafkan lebih baik kok

15. #Capricorn‘s put very high expectations on everything

Reason : think the best dude, just that

16. #Capricorn respect people’s relationships.

ketika yang gue incer udah punya pasangan pasti gue hormatin, karena gue gamau ganggu hubungan orang dan gue gamau hubungan gue diganggu orang

17. #Capricorn attitude is based on how you treat them

Reason :  umum sih ini sebenernya, lo jual gue beli sob 😀

18. You can call #Capricorn flirt, but when they are in a relationship, they are faithful and loyal persons.

Reason : Love = thor’s hammer

19, That 1 text, 1 song, 1 mistake, 1 lie, 1 word, 1 truth and 1 person can change #Capricorn mood in 1 second

Reason :  every single seconds count you muthafaka

20. #Capricorn are a fast texter and two minutes is a long time to wait for a reply for them…

Reason :  because we need a fast respons, we are moving in a high pace

Iklan

Perihal garudasenayan
bisa dibilang penulis karena gue punya blog. bisa dibilang mahasiswa karena gue masih kuliah, bisa dibilang RailFans karena gue suka banget sama kereta, bisa juga lo bilang gue ganteng karena nyokap gua bilang begitu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: